2013. április 30., kedd

verseny / túra kerékpár (felnőtt) 1 Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

FIGYELMESEN OLVASD VÉGIG! Ha utána marad kérdésed, akkor azt még a licitálás előtt tedd fel! Köszönöm!
1991-ben verseny/edző kerékpárnak egyedileg épített, majd 2001-ben túrakerékpárrá alakított (könnyen visszaalakítható), rendkívül megbízható és tartós bicikli.
Egy átalakított és célszerűen megerősített Csepel váz az alap. Hátul Campagnolo, elől pedig Sach-Huret váltó; Mavic felnik; Continental (a belső is! ) gumik: 700x28C; Saccon fékkarok; Selle San Marco nyereg; Ofmega lánckerék, LOOK (klipszes) pedálok; BikePositive fék elől-hátul (ezek 2010-ben kerültek fel)
A váz festése itt-ott megkopott, lepattogzott, de sehol sem rozsdás. A festékjavítások a későbbi módosítások, hegesztések miatt vannak.
Természetesen nem versenyezhet a mai modern szuperkönnyű kerékpárokkal, de azok anyaga annyira határra méretezett és speciális, hogy már rég nem szempont a tartósság. Ez viszont (rendeltetésszerű használattal! ) elnyűhetetlen darab.
Rendszeres karbantartást persze ez is igényel, amit mindig meg is kapott. Az utolsó teljes (fék és csapágycserés) generálja 2011 koratavaszán volt, de azóta gyakorlatilag nem használtam (legfeljebb néhány 10 km).
A képen látható tartozékokat is vele adom: 1 db tartalék belső (Continental)+gumijavító készlet; első és hátsó LEDes lámpák (elem nélkül); Cateye Mity multifunkciós km-óra (elemmel); pumpa; kulacs; LOOK cipő (44-es) + a talpára való tartalék (műanyag) "beakasztó", csavarokkal.
Azt már csak csendesen teszem hozzá, hogy alkatrésznek is megéri, de nem szeretném, ha így végezné, ugyanis nem szívesen válok meg tőle… Igazán szerettem. Mindenhova elvitt, sose volt semmi baja (legfeljebb defekt fordult elő).
Átvétel csak személyesen lehetséges. Budapesten a Keleti pályaudvar közelében.
Mindenkit kérek, hogy licitálás előtt olvassa el az ismerj+ oldalamat! [(i+) gomb a felhasználói név mögött]



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-05-12 20:30
. verseny / túra kerékpár (felnőtt) 1 Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése